Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Chalet Stelle di Neve, Bormio

Italský apartmánový dům Chalet Stelle di Neve v zimě

Poloha

3-hvězdičkový apartmánový dům Chalet Stelle di Neve se nachází na klidném místě, na okraji italského střediska Bormio. Najdete ho v nadmořské výšce 1.225 metrů, centrum obce je vzdálené asi 800 metrů.

Zařízení

Chalet nabízí k ubytování 15 apartmánů, dále k jeho zařízení patří recepce (v asi 1 km vzdáleném hotelu Baita dei Pini), internetové připojení WLAN (bez poplatku), pračka a sušička (na mince, za poplatek), lyžárna a místnost na boty. parkování u domu je zdarma.

Ubytování

Všechny apartmány jsou útulně a pohodlně zařízené a nekuřácké, k jejich vybavení patří koupelna a WC, vysoušeč vlasů, obývací pokoj s rozkládacím gaučem a patrovou postelí, satelitní televize, internetové připojení WLAN, trezor, jídelní kout, vybavený kuchyňský kout (včetně mikrovlnné trouby a myčky nádobí).

Apartmány pro 4 - 5 osob (cca 55 m2) mají podobné vybavení, ale navíc ložnici s manželskou postelí, apartmány pro 6 osob (cca 60 m2) mají navíc 2 ložnice s manželskou postelí.

Dětská postýlka je k zapůjčení za poplatek (cca 10 € / den), v ceně ubytování je zahrnuto ložní prádlo, náklady na energie. Na místě se platí kauce 100 € a závěrečný úklid (50 € za menší apartmán, 60 € za apartmány pro 4-5 a 6 osob).

Stravování

Vlastní, na místě je možné zakoupit snídaně, obědy i večeře v nedalekém hotelu Baita dei Pini.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský apartmánový dům Chalet Stelle di Neve - ubytování

Místo

Chalet Stelle di Neve, Bormio 46° 27' 50.508" N, 10° 21' 39.582" E
Location

Bormio na Facebooku