Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Villa Feleit, Bormio

Italský apartmánový dům Villa Feleit v zimě

3-hvězdičkové apartmánové zařízení Villa Feleit je umístěno na klidném místě, odkud budete mít nádherný výhled na okolní hory. Centrum střediska Bormio s nákupními možnostmi je vzdálené asi 700 metrů, restaurace a malé snack bary jsou v nejbližším okolí.

Nejbližší lyžařská lanovka a známá sjezdovka Stelvio se nacházejí jen asi 80 metrů od domu.

Apartmánový dům nabízí k ubytování 13 obytných jednotek ve 3 patrech, dále k jeho zařízení patří televizní místnost, výtah, prádelna. Parkování u domu je zdarma.

Útulně zařízená 1-pokojová studia (cca 30 m2, pro 2 - 4 osoby) jsou vybavená koupelnou se sprchou a WC, televizí, kuchyňským koutkem s mikrovlnnou troubou, rozkládací pohovkou, patrovou postelí. Na vyžádání je možné studio s balkónem.

2-pokojové apartmány (cca 40 m2, pro 4 - 6 osob) jsou vybavené podobně jako studia, ale mají navíc oddělenou ložnici a nemají balkón.

V nabídce je také jeden 3-pokojový apartmán (cca 70 m2, pro 8 - 10 osob) s ložnicí s manželskou postelí, ložnicí s manželskou postelí a možností dalších 2 přistýlek, s obývacím pokojem se dvěma rozkládacími pohovkami.

V ceně za ubytování je zahrnut závěrečný úklid, na místě si můžete zapůjčit ložní prádlo a ručníky (cca 10 euro / osoba / pobyt). Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2012)

Apartmánový dům Villa Feleit - ubytování
Apartmánový dům Villa Feleit - ložnice

Místo

Apartmány Villa Feleit, Bormio 46° 27' 47.8404" N, 10° 22' 54.7464" E
Location

Bormio na Facebooku