Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Girasole, Bormio

Italský hotel Girasole v zimě

3-hvězdičkový hotel Girasole se nachází přímo uprostřed lyžařské oblasti, hned vedle jedné ze sjezdovek. Leží u stanice lanové dráhy do skiareálu Bormio 2000, s nádhernou panoramatickou polohou. Centrum střediska Bormio je vzdálené asi 9 kilometrů.

Hotel v rustikálním stylu nabízí k ubytování 51 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce (trezor k pronajmutí), společenské místnosti, TV místnost, internetové připojení WIFI (za poplatek), hospůdka, bar / kavárna, snídaňová místnost / jídelna, samoobslužná restaurace s velkou sluneční terasou, après-ski bar, výtah, obchody, lyžárna. Parkování je možné u hotelu.

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít stolní tenis, stolní fotbal. Hotel 1x týdně pořádá večer s živou hudbou. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici dětská herna, dětské hřiště a miniclub (4 – 10 let) v italském a anglickém jazyce.
Za poplatek je biliárd, sauna a whirlpool.

Nově renovované pokoje (pro 2 – 4 osoby, cca 18 m2) jsou jednoduše zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, televize, telefon, trezor a internetové připojení WIFI (za poplatek).
Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze – snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým a zeleninovým bufetem. 1x týdně je večeře s místními specialitami. K večeři je v ceně ½ l vína a minerální voda / 1 os. Pro děti 1 Cola nebo Fanta. Na objednání předem je možné připravit dětské menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Girasole - ubytování

Místo

Skiareál Bormio 46° 26' 44.5308" N, 10° 23' 21.6456" E
Location

Bormio na Facebooku