Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Nationalpark, Isolaccia

Isolaccia - hotel Nationalpark

3- hvězdičkový hotel Nationalpark se nachází v centru malého městečka Isolaccia, v údolí Valdidentro. Minibusem od hotelu se dostanete k nejbližšímu lyžařskému vleku (cca 700 m). Středisko Bormio je vzdálené asi 7 kilometrů.

Hotel nabízí k ubytování 55 obytných jednotek ve 4 patrech. Dále k jeho zařízení patří recepce s centrálním trezorem, jídelna, bar, televizní místnost, lyžárna, výtah. Parkoviště u hotelu je zdarma.

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma stolní tenis a stolní fotbal. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 - 12 let) v italském a anglickém jazyce a dětská diskotéka (v hlavní sezóně). Za poplatek je půjčovna lyží.

Příjemně zařízené apartmány typu A1 jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, telefonem, televizí se satelitním příjmem, vybaveným kuchyňským koutem, chladničkou, 1 samostatnou ložnicí a balkónem.

Apartmány typu A2 mají podobné vybavení, ale mají 2 oddělené ložnice.

Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem). Úklid apartmánů probíhá 1x týdně, výměna ložního prádla a ručníků 2x týdně.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Víno, voda, pivo a nealkoholické nápoje během oběda a večeře. Káva, čaj, čokoláda, nealkoholické nápoje, pivo a místní vína v hotelovém baru 9.00 - 21.00 hodin, 1 x týdně večeře typické místní kuchyně.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Nationalpark - pokoj

Místo

Hotel Nationalpark 46° 29' 18.6828" N, 10° 17' 32.208" E
Location

Bormio na Facebooku