Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Posta, Bormio

Italský hotel Posta

4-hvězdičkový hotel Posta se nachází v centru italského střediska Bormio. Leží ve staré části města přímo na pěší zóně, která je díky zákazu vjezdu zcela bez aut. Obchody, restarace a hospůdky se nacházejí v nejbližším okolí. Stanice kabinkové lanovky "Ciuk" je ve vzdálenosti 350 metrů, soukromý hotelový minibus k ní jezdí zdarma.

Tento rodinně vedený hotel nabízí k ubytování 54 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, útulné salónky, bar, stylová restaurace, sluneční terasa a výtah. Parkování je možné na veřejném prostranství, garáže jsou za poplatek cca 6 euro / den.
Pro ubytované hosty nabízí hotel slevu do místní lyžařské a snowboardové školy a půjčovny.

V ceně ubytování je pro hosty k dispozici malé wellness centrum, kde můžete využívat krytý bazén (5 x 4 m) s protiproudem, vířivku, finskou saunu, turecké lázně a fitness přístroje.
Za poplatek je salón krásy s kosmetickými procedurami, masáže a solárium.

Příjemně zařízené pokojejsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, telefonem, televizí se satelitním příjmem, rádiem, trezorem.
V nabídce jsou také suity, které jsou prostornější a nabízejí více komfortu.
Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu s bohatým zeleninovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Posta s restaurací
Italský hotel Posta s wellness

Místo

Hotel Posta 46° 28' 1.2144" N, 10° 22' 28.8768" E
Location

Bormio na Facebooku