Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rezia, Bormio

Italský hotel Rezia v zimě

4-hvězdičkový hotel Rezia se nachází na klidném místě, na okraji historického centra italského střediska Bormio. Blízké okolí se slavnými horkými prameny nabízí příjemnou relaxační dovolenou. Hotel leží v nadmořské výšce 1225 metrů, zastávka skibusu je vzdálená 50 metrů. Nejbližší stanice lanovky a sjezdovka jsou ve vzdálenosti 700 m, běžkařské stopy 800 metrů.

Moderní a útulný hotel nabízí k ubytování 45 pokojů ve 2 budovách, dále k jeho zařízení patří recepce (sejfy k pronajmutí zdarma), restaurace a hezký bar, televizní místnost, internetové připojení, 2 výtahy. Parkování u hotele je zdarma, možnost pronájmu garáže za poplatek cca 10 euro / den (nutná rezervace předem).

Pro ubytované hosty je k dispozici posilovna a malé wellness centrum s finskou saunou a parní lázní. Zdarma je také 1x týdně vstup do termálních lázní Bormio s různými bazény a saunou (2,5 hodiny). Pro nejmenší návštěvníky je připravená dětská herna.
Za poplatek jsou masáže a kosmetické procedury.

Všechny pokoje jsou zařízené přírodními materiály (dřevo a kámen), moderně zrekonstruované a nekuřácké. K jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, pohodlné posezení, minibar, satelitní TV, telefon, ADSL připojení a dřevěné podlahy.
Pokoje Standard (cca 16-20 m²) jsou zčásti s balkónem.
Pokoje Deluxe (cca 16-20 m²) jsou s balkónem.
Junior suity (až pro 5 osob, cca 81-90 m²) jsou prostorné, některé s balkónem.
Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze – snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým a dezertovým bufetem. 1x týdně se pořádá večeře s místními specialitami.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Rezia uvnitř
Italský hotel Rezia - ubytování

Místo

Hotel Rezia 46° 28' 5.2932" N, 10° 22' 20.892" E
Location

Bormio na Facebooku