Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Palace, Bormio

Italský hotel Palace v zimě

4-hvězdičkový hotel Palace leží v nadmořské výšce asi 1225 metrů, uprostřed krásné přírody. Nachází se jen pár kroků (cca 250 metrů) od historického centra města Bormio, k nejbližším sjezdovkám a lanovkám (cca 800 metrů) se snadno dostanete hotelovým shuttlebusem. Denně vás také hotelový autobus dopraví k termálním lázním.

Komfortní hotel nabízí k ubytování 90 pokojů ve 2 patrech. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtah, bar, jídelna, restaurace s mezinárodními i místními specialitami, místnost pro kuřáky, místnost s biliárdem, internetové připojení WLAN/WiFi, konferenční prostory, lyžárna. Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže jsou za poplatek cca 10 Euro / den (rezervace předem).

Pro ubytované hosty je k dispozici krytý bazén (20 x 10 m) s panoramatickým výhledem, posilovna, wellness centrum – sauna, parní lázně, vitarium, whirlpool, relaxační zóna, zážitkové sprchy.
Za poplatek jsou masáže, kosmetické procedury, aroma koupele, solárium.

Pokoje typu Standard (16 - 20 m²) jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, minibarem, internetovým připojením (za poplatek).
Pokoje typu Classic ( 21 - 25 m²) jsou podobně vybavené, mají navíc balkón.
Junior suity (31 - 35 m²) jsou prostornější, mají navíc obývací prostor.
Všechny pokoje jsou nekuřácké, možnost zapůjčení dětské postýlky (rezervace předem).

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem a vaječnými pokrmy, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým a sýrovým bufetem. 1x týdně se koná večer s krajovými specialitami.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Palace s přijímací halou
Italský hotel Palace - ubytování

Místo

Hotel Palace 46° 27' 52.1172" N, 10° 22' 3.2196" E
Location

Bormio na Facebooku